İsmetpaşa´da Anılar Yarışları

İlimizin eski atletleri anıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin katkılarıyla İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kocaeli Anılar Atletizm Yarışları, cumartesi günü İsmetpaşa Stadı`nda yapıldı. Yaklaşık 50 sporcunun katıldığı yarışlarda tüm sporculara madalya verildi.

50 SPORCU KATILDI
Atletizm İl Temsilcisi Celal Özkaraaslan`ın da takip ettiği yarışmalarda, Muharrem Kaymaz, Cahit Han, Nusret Yavuz Nuri Cihan Sel, Zeki Çakır, Sinan Uçar, Gökhan Han, Aynur Öztüfekçi, Ece Güneş, Burçin Sapmaz, Çiğdem Çınar, Çiğdem Burhan, Fethiye Karagöz ve Suat Tümer hakem olarak görev yaptı.

ESKİ ATLETLER ALKIŞLANDI
Yuvacık Belediyespor Atletizm takımı sporcularının tam kadro katıldığı yarışlarda özellikle Veteran Erkekler koşusu büyük ilgi çekti. 1000 metrede yapılan yarışmaya katılan 50 yaş üzerindeki atletlerin performansları takdir topladı. İlerlemiş yaşlarına rağmen eski performanslarından hiçbir şey kaybetmemiş görünen atletler izleyicilerden büyük alkış aldı.

YARIŞMA SONRASI İKRAM
Veteran Erkekler`de ilk 3 sırayı elde eden sporcuların madalyalarını eski atletlerden merhum Mustafa Özdamar`ın oğlu Ayhan Özdamar verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Barbaros Firal tarafından eski sporcuların anlatıldığı konuşmaların ardından yarışmalar ikramlarla sona erdi.

TÜM SONUÇLAR

Veteran 1000 m Bayan