İskelelere ilave yapılacak

Büyükşehir Belediyesi yetersiz kalan iskeleleri elden geçiriyor

Büyükşehir Belediyesi, satın aldığı yeni deniz otobüslerinin yanaşabilmesi için bütün iskeleleri takviye ediyor. Yeni otobüslerin yanaşabileceği konuma getirilmesi için Gölcük ve Değirmendere iskelelerinin ihalesi yapıldı.

TÜM İSKELELER RESTORE EDİLECEK
Deniz ulaşımında en modern deniz otobüslerini hizmete sokan Büyükşehir Belediyesi, tüm deniz iskelelerde restorasyon çalışması yapacak. İskelelerin tamamı yeni deniz otobüslerinin yanaşabileceği konuma getirilecek. Yenileme çalışmasını Gölcük ve Değirmendere`deki iskelelerden başlatacak olan Büyükşehir Belediyesi söz konusu iskele inşaatının ihalesini gerçekleştirdi.

14 FİRMA KATILDI
Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu`nda gerçekleştirilen iki iskelenin ihalesine 14 firma katıldı. İhalede en düşük teklifi 728 bin 551 YTL ile Ali Şahin İnşaat verirken, en yüksek teklif 1 milyon 187 bin 636 YTL ile Yapı-Tek İnşaat`tan geldi.

40 METRE UZUNLUĞUNDA
Yeni deniz otobüslerinin rahat yanaşabilmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetersiz olan Gölcük iskelesine 11 metre genişlik, 10 metre uzunluk, Değirmendere iskelesine ise 11 metre genişlik, 40 metre uzunluk ilave edecek.

180 GÜNDE TAMAMLANACAK
Muhammen bedeli 1 milyon 261 bin 789 YTL olarak belirlenen Gölcük ve Değirmendere iskele inşaatı iş tesliminden 180 takvim gününde tamamlanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!