İshakçılar Köyünden Kick Box´çular geçti

17 Aralık tarihinde ilimizde yapılacak şampiyonaya hazırlanıyorlar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde 17 Aralık tarihinde İnterteks Uluslararası Fuar Merkezi´nde yapılacak olan A1 Kick Box Dünya Şampiyonası´na hazırlanan sporcular, köyleri geziyor. Türk sporcular gittikleri İshakçılar Köyü´nde büyük ilgi ile karşılandı.

ZİYAFET VERİLDİ
İlimizde gerçekleştirilecek olan final müsabakasında, “Türk´ün intikamı” adlı bölüm düzenleyerek, yenildikleri rakipleri ile karşılaşma fırsatı bulacak olan 6 Türk sporcu, antrenmanlarını SEKA Park´ta yapıyor. Kick Box´cular, İshakçılar Köyü´nde yapılan güreşlerde Taşköprü Güreş Ağası olan Ömer Sönmez ve köy halkının davetlisi olarak bu köye gitti. Büyük ilgi ile karşılanan sporcular, ilk önce köy fırınında yapılan meşhur mancarlı pidelerin tadına baktı. Sporcular daha sonra kendilerine verilen ziyafete katıldı.

SHOW TV YAKIN TAKİPTE
Ziyafet sonrası köy kahvesine giden sporcular, vatandaşlarla sohbet etti. Sporculara özel olarak hazırlanan baklavalar ikram edilirken, gördükleri büyük ilgi sporcuları sevindirdi. Köyün gençleri sporcularla bol bol fotoğraf çektirdi. Sporcular, köy halkını 17 Aralık gecesi yapılacak olan müsabakalara davet etti. Kick Box şampiyonalarını canlı olarak yayınlayan Show TV, köy gençleriyle röportaj yaparak, final gecesinin reklam görüntüleri için arşiv hazırladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!