“İş başa düşmeden önlem alıyoruz”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, makine parkını güçlendirmek amacıyla bir süre önce satın aldığı iş makineleriyle ilgili resmi töreni bugün gerçekleştirdi.

Plaj Yolu`ndaki Makine İkmal Müdürlüğü`nde düzenlenen törene, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu`nun yanı sıra Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Genel Sekreter Yardımcıları ve üst düzey belediye yöneticileri katıldı.

ACİL HİZMETLER İÇİN
Törende konuşan Başkan Karaosmanoğlu, bazı hizmetleri hizmet satın alarak gerçekleştirdiklerini ancak bazı acil hizmetler için bu tip ekipmanlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Amaçlarının kenti daha yaşanılabilir bir düzeye getirmek olduğunun altını çizen Karaosmanoğlu, “Birkaç yıl içinde bu kent daha yaşanılabilir olacak. Makinaları kullanacak arkadaşlarım bu aletlere gözleri gibi baksın. Evindeki değerli bir eşya gibi görsün. Çünkü bunlar milletin malı” dedi. Karaosmanoğlu, ayrıca, karla mücadeleye şimdiden başlamak gerektiğini de kaydederek, “İş başa düşmeden önlemimizi almalıyız. Sonra üzülmenin bir anlamı olmaz” şeklinde konuştu.

BAŞKAN KAR MAKİNASINI KULLANDI
Törenin ardından yeni makineleri inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, kar temizleme ve tuz serme aracını bir süre kullandı. Karaosmanoğlu, özellikle yoğun kar yağışlarında önemli bir görev üstlenecek olan yeni kar aracıyla birkaç manevra yapmayı da ihmal etmedi. Başkan Karaosmanoğlu, törenin ardından Makine İkmal Şube Müdürlüğü ve Otobüs İşletmeleri`nde de çeşitli incelemelerde bulundu ve yılbaşı itibariyle emekli olacak personelle bir süre sohbet etti.

YENİ ALINAN ARAÇLAR VE GÖREV YERLERİ ŞÖYLE:
- Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde kullanılmak üzere iki adet Volvo grayder, bir adet lastik tekerlekli yükleyici, kanal kazıyıcı Hidromek ve 1 adet Mercedes Unimog kar bıçağı ve tuz sericili iş makinesi,
- Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 2 adet Ford Esoto marka cenaze aracı,
- Soğuk Hava Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak olan bir adet Forklif,
- Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan bir adet mini kepçe (Bobcat).

EMEKLİ OLACAK İŞÇİLERLE: Başkan Karaosmanoğlu, Makine İkmal Müdürlüğü`nden yılbaşı itibariyle emekliye ayrılacak olan Sedat Bayram, Sebattin Adıgüzel, Recep Kaya, Recep Akın, Haydar Erk, İrfan Gür ve Ali Özbay`la hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!