İnterteks´te tasnif telaşı

20 bin öğrenciye dağıtılacak kırtasiye malzemeleri set haline getiriliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin 20 bin ilköğretim öğrencisine dağıtacağı kırtasiye malzemesi için tasnif işlemine başlandı. Eski Gölcük Yolu üzerinde bulunan ve “İnterteks” olarak tanınan Büyükşehir Belediyesi Uluslar arası Fuar Merkezinde 12 kalemden oluşan malzemeleri set haline getiren ekipler, çalışmalarını okulların açılacağı 18 Eylül tarihine kadar tamamlayacak.

ÇALIŞMA BAŞLADI
Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da Milli Eğitim Müdürlüğünden ihtiyaç sahibi okulların listesini alarak vakit kaybetmeden ihalesini gerçekleştirmişti. İhaleyi kazanan firma, hafta başında 20 bin adet kırtasiye malzemesini tasnif edilmek üzere Uluslar arası Fuar Merkezine getirerek, Büyükşehir yetkililerine teslim etti. 20 kişiden oluşan görevli ekibi de, teslimatın hemen ardından tasnife başladı.

OKULLARA GÖTÜRECEKLER
Görevliler daha sonra setleri ellerindeki listeye göre ihtiyaç sahibi okulların müdürlerine teslim edecek. Dağıtım ise belirlenen öğrencilere okul yönetimi tarafından yapılacak.

SETİN İÇİNDE NELER VAR
Ailelerin okul öncesi yaptığı masrafa ciddi bir hafifleme getiren kırtasiye yardımının içinde bir öğrenci için gereken her şey var. Çantası ile birlikte verilen sette, kalem kutusu, üç adet çizgili ve kareli 80 yaprak defter, bir adet 20 yaprak resim defteri, 5 adet kırmızı kalem, 5 adet kurşun kalem, 2 adet silgi, 1 adet kalem traş, 8´li sulu boya, 6´lı kuru boya ve 30 cm cetvel bulunuyor. Ayrıca setin içine geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bir adet diş macunu ve diş fırçası yer alacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!