İnönü Caddesi´ne yakın takip

Karaosmanoğlu fırsat buldukça İnönü Caddesi´nde ki çalışmayı denetliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İnönü Caddesi`nde başlatılan kolektör çalışmaları, Başkan Karaosmanoğlu tarafından yakın takibe alındı. Şehir trafiğinin aksamasına yol açan çalışmaların iki ayda bitmesi gerekirken, bir ay gibi bir zamanda bitirilmesini isteyen Karaosmanoğlu, caddeyi her gün denetliyor.

ESNAFLA BİRLİKTE İNCELEDİ
Yakın takibe aldığı İnönü Caddesi çalışmalarını esnafla birlikte inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, kentin adına yakışır bir caddeye kavuşacağını söyledi. Beraberindeki esnafa, “burası kesinlikle ay sonuna kadar tamamlanacak” diyen Karaosmanoğlu, İnönü Caddesi üzerinde esnaflık yapan Taner Akduman, Yaşar Gümüş, Sabri Gür, Okan Oktay, Kemal Kuşkan, Ali Göçkan ve Osman Sarı ile birlikte çalışmaları inceledi. Karaosmanoğlu esnaflara , İzmit`e yapılacak diğer projelerin müjdesini de verdi.

BAŞKAN OLAYA EL KOYDU
Her yağmur sonrası kullanılamaz hale gelen caddenin bir an önce modern bir hale getirilip, alt yapısının tamamlanması için çaba sarfettiklerini belirten Karaosmanoğlu, insanların rahat etmesi için çalıştıklarını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, “Her yağmurda yaşanan çile bitsin istiyoruz. Yıllarca İzmit`in alt yapısı ihmal edilmiş. En ufak yağmurda bile şehrimizin bazı kesimlerinde su baskınlarıyla karşılaşıyoruz. Kolektör inşaatının peşinden kanalizasyon hattı ve su şebekesi de yeniden döşenecek. Yapılan bu çalışmalar esnasında elbette hep birlikte sıkıntılarımız olacak. Fakat bu sıkıntıların sonunda hep birlikte İzmit`e yakışır caddeye kavuşacağız” dedi.

BİR AYDA BİTECEK
Yapılan çalışmalarla şehrin geleceğini kurtarmaya çalıştıklarını belirten Karaosmanoğlu, çevre esnafıyla sohbet etti. Firma yetkilileri, çalışmaları hızlandırdıklarını ve belirtilen süreden önce işi sonlandıracaklarını söyledi. Şehir içi trafiğin oldukça yoğun olduğunu ve çalışmaların bir an önce bitirilmesini isteyen Karaosmanoğlu, “Bu çalışma her ne kadar iki ayda bitirilecekmiş gibi planlansa da, 24 saat süreyle aralıksız çalışmalar sürdürülecek. Gerekirse ekipler iki katına çıkarılacak. Bu çalışmayı temmuz ayı sonuna kadar bitmiş görmek istiyorum. Kentin trafiğini rahatlamış görmek istiyorum. Bir ay süre içinde burası tamamlanmalı” talimatını verdi.

ESNAF ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Yapılan çalışmaları beğendiklerini söyleyen İzmit Kent Merkezi Başkanı Yaşar Gümüş, hızlı ilerleyen çalışmalar sırasında biraz sıkıntı çekeceklerini, fakat kısa sürede rahata kavuşacaklarını ifade etti. Sabri Gür ise, Başkan Karaosmanoğlu`nun çalışmaları hızlandırmasından ve denetlemesinden son derece memnun olduklarını ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!