İnönü Caddesi´nde üst yapı başladı

Trafik kaosu ve esnafın çilesi bitiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İnönü Caddesi`nde yaptığı alt yapı çalışmasını tamamladıktan sonra, dün üst yapı çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun talimatı ile çalışmalar 24 saat devam ettirilecek.


 
20 GÜNDE BİTECEK
Şehir içi trafiğin aksamasına yol açan İnönü Caddesi çalışmaları, aksamadan devam ediyor. Cadde esnafının görüşleri doğrultusunda üst yapı çalışmalarına dün start verildi. Büyükşehir Belediyesi yol ve kaldırımları sökerek, yapılacak çalışmaya zemin hazırladı. Yapılacak olan çalışmanın 20 gün içinde tamamlanması hedefleniyor. Çalışmanın tamamında bitirilebilmesi için 24 saat aralıksız çalışma yapılabileceği dile getirildi.

DÜNYALAR İNŞAAT ALDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu`nda ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş`ın başkanlığında gerçekleştirilen İnönü Caddesi`nin üst yapım ihalesi ise dün gerçekleştirildi. İnönü Caddesi asfalt yol yapım işi ihalesine katılan 2 firma arasından Dünyalar İnşaat 222 bin 335 YTL ile en düşük teklifi verdi. İhaleye katılan Özmaş İnşaat ise ihaleye 298 bin 335 YTL ile teklif sundu. Yüksek fiyat veren firmanın itiraz etmemesi üzerine, zaman kaybı yaşanmadan ihaleyi kazanan firma bu gün çalışmalarını başlatacak.

İYİ İŞ ÇIKARTTIK, İYİ İŞ BEKLİYORUZ
İhalenin ardından konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, İnönü Caddesi`nin Büyükşehir Belediyesi için önemine değinerek, “Yıllardır yaşanan sel baskınları artık yaşanmayacak. Çekilen çile sona ermek üzere. Burada son derece önemli bir alt yapı çalışması gerçekleştirdik. Çok çalıştık ve ortaya iyi bir iş çıktı. Şimdi sıra buranın üst yapısında. Başkanımızın talimatı var ve verilen sürede bu yapı tamamlanacak” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!