İlyas Şeker`den sergi açılışı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, 50. Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin iş eğitimi, ev ekonomisi ve resim derslerinde gerçekleştirdikleri faaliyetlerden oluşan serginin açılışını yaptı.

GENÇLER GELECEĞİMİZ
Sanat Sokağı`ndaki sergi açılışı öncesinde konuşan Başkan Vekili Şeker, gençlerin Türkiye`nin geleceği olduğunu belirterek, “Gençlerimize destek  çıkmamız lazım. Okullarda edindikleri becerileri kendi yaşamlarında da hobi olarak sürdürebilmeliler. Biz belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

BİRLİKTE AÇTI
Şeker serginin açılışını da Okul Müdürü Hasan Işık Tekiner, ve öğretmeler, Gülay Pakdil, Zeliha Güney, Nilay Ayçiçek ve Burçe Işıl Ayten`i yanına alarak birlikte gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından yapılan eserleri tek tek inceleyen Şeker, “Hepinizin eline sağlık sizlerle gurur duydum. Umarım bu becerilerinizi hayatınızın başka alanlarında da unutmaz ve uygularsınız” şeklinde konuştu. Başkan Vekili sergiden ayrılmadan önce duygu ve düşüncelerini Okul Anı Defteri`ne yazmayı da ihmal etmedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!