İl Seçmesinde Lider Kağıtspor Oldu

Mavi beyazlı güreşçiler Kocaeli İl Seçmesinde 17 madalya kazanarak takım halinde birinci oldu ve grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

İl Seçmesinde Lider Kağıtspor Oldu

Türkiye Güreş Federasyonu İl Faaliyet Takviminde yer alan Kocaeli Güreş İl Seçmesi 21 Ocak Pazar günü Derince Atatürk Spor Salonunda yapıldı. Müsabakalara Kocaeli’nden 8 kulüp katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’de 40 sporcu ve 4 antrenörü ile önemli turnuvada mücadele etti.

YILDIZLAR SERBEST GRUP ŞAMPİYONASINA GİDİYORLAR

Kıyasıya mücadelelere sahne olan Derince Atatürk Spor Salonundaki müsabakaların sonuçlarına göre 1-4 Şubat tarihlerinde Bilecik’te yapılacak olan Yıldızlar Serbest Grup Şampiyonasına katılacak olan sporcular belirlendi.

17 DERECE KAZANDILAR

Seçmelerde üst düzey performans sergileyen Kocaeli Büyükşehir Belediyeli Güreşçiler 10 siklet üzerinden 7 birincilik, 6 ikincilik ve 4 üçüncülük kazanarak toplamda 17 derece ile müsabakaları noktaladı. Elde ettiği dereceler takım halinde şampiyon olan mavi beyazlılar Bilecik’teki grup müsabakalarına da katılmaya hak kazandı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara kürsüye çağrılarak madalyaları taktim edildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!