İhtiyar delikanlı

Büyükşehir Belediyesi´nin düzenlediği buz sporları yarışmasında birinci oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Kocaeli Kültür ve Spor Etkinlikleri sona erdi. Buz sporları dalında genç sporcuları geride bırakan 60 yaşındaki Bedir Şendoğan 14 sporcu arasından birinci olmayı başardı.

4 AYDIR BUZDA KAYIYOR
Büyükşehir Belediyesi`nin bu yıl ilk kez düzenlediği Kocaeli Kültür ve Spor Günleri etkinlikleri oldukça renkli geçti.

Etkinlik kapsamında çeşitli spor dallarında yarışmalar düzenlendi. Düzenlenen spor etkinlikleri içinde en ilgi çekeni Buz Sporları oldu. Yaklaşık 4 aydan beri buz sporu yapan 7 çocuk, 4 torun babası 60 yaşındaki Bedir Şendoğan bu dalda 14 sporcu ile yarıştı. Genç sporcularla ilerlemiş yaşına rağmen yarışan ve üstün bir başarı gösteren ihtiyar delikanlı birinci olmayı başardı.

HEYECAN OLSUN DİYE SPOR
Körfez İlçesi`nde ahşap döşeme işçiliği yaparak geçimini sağlayan 60 yaşındaki Bedir Şendoğan, ödülünü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu`nun elinden aldı. Oldukça mutlu olduğunu söyleyen Şendoğan, haftada 2-3 kez futbol oynadığını belirterek, “4 ay önce heyecan ve değişiklik olsun diye buz sporu yapmaya başladım. Büyükşehir Belediyesi`ne bu imkanı bize sağladığı için teşekkür ediyorum. Oldukça hoşuma gitti ve çok zevk almaya başlayınca devam ettirdim. Sürekli spor yapıyor olmam bu spora kısa sürede adapte olmamı sağladı. İlk kez bir spor dalında bu sayede ödül aldım” dedi.

“HER YAŞTA SPOR YAPIN”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, her yaşta insanın spor yapabilmesi için bütün imkanlarını seferber ettiklerini belirterek, “Sadece gençler spor yapacak diye bir şey yok. Sağlıklı yaşam için insan her yaşta spor yapmalı. Biz Kocaeli`nde herkese bu imkanı sunmaya çalışıyoruz. Bedir Şendoğan gibi bir çok sporcu çıksın istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!