İHL mezunları, Karaosmanoğlu`nu Pilav Günü`ne davet etti

Kısa adı KİHMED olan Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti.

Ziyaret heyetinde dernek başkanı Salim Tekoğul, başkanlık divanı üyeleri Suut Cici, Lütfullah Bektaş, Kerim Erenoğlu, Yavuz Bilal Eşit, İsa Solakoğlu, Muharrem Şahin, Mahmut Karaosmanoğlu ve Mustafa Erçelik yer aldı.

KATSAYI HANDİKAPI
Sıcak bir atmosferde gerçekleşen KİHMED`in, Başkan Karaosmanoğlu ziyaretinde çalışmalarla ilgili bilgi aktaran dernek başkanı Salim Tekoğul, problemlerin yoğun olarak yaşandığı bir alanda çalışmalarını sürdürdüklerini, bir takım sıkıntılar yaşayan camiaya elden geldiğince hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi. Ana hedeflerini “katsayı handikabı dolayısıyla İmam Hatiplerdeki öğrenci sayısının düşmesini önlemek” olarak özetleyen Tekoğul, “Hayırsever insanların yardımlarıyla yapılan okulların ana amaçlarından uzaklaşmasına fırsat verdirmemek, okulların İHL eğitimi dışında kullanılmasının önüne geçmek de hedeflerimiz arasında” dedi.

BU YIL 3 TEMMUZ`DA
KİHMED Başkanı Salim Tekoğul ziyarette ayrıca bu yıl 3 Temmuz`da gerçekleştirilecek olan Geleneksel Pilav Günü`ne Başkan Karaosmanoğlu`nu da beklediklerini söyleyerek kendisini davet etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!