İdari Birim, Belde A.Ş´ye fark attı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Müdürleri ve Daire Başkanlarından oluşan İdari Birim takımı, Belde A.Ş.´yi 12-4´lük farkla yendi.

İDARİ BİRİMDEN 12 GOL
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanlığı`nın düzenlediği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Yan Kuruluşları Futbol Turnuvası İdari Birim- Belde A.Ş. ve Otel Altınnal-Fen İşleri maçlarıyla devam etti. Yahya Kaptan Tutku Halı Saha`da oynanan maçlarda, müdürler ve daire başkanlarından oluşan İdari Birim Futbol Takımı Belde A.Ş Takımı`nı 12-4 gibi farklı skorla yendi.

İLK BERABERLİK
İkinci maç ise turnuvanın gözde takımlarından Otel Altınnal ile ilk maçına çıkan Fen İşleri arasında oldu. Takımının tüm maçlarına katılan ve desteğini sürdüren Otel Altınnal Genel Müdürü Fahrettin Kandemir`in de takip  ettiği maç beraberlikle bitti. Turnuvanın da ilk beraberliği olan maçta, Otel Altınnal ve Fen İşleri 3-3 berabere kaldı. Son haftaya girilen iştirakler turnuvasında heyecan yükselirken futbolcuların hırsı da gözlerden kaçmadı.

OTEL ALTINNAL 3 – FEN İŞLERİ 3
Hakem: Mürsel Alemdar

OTEL ALTINNAL: Yılmaz Akyıldız****,Serkan Bayrak***(Uğur Yıldız***),Murat Eker***,Orhan Güren***,Ali Çelik***(Bilal Aydın***),Mehmet Koç***(Salih Doğan****)

FEN İŞLERİ: Muzaffer Karakaş***,Ökkeş Sayan****,İsmail Baki****(Selahattin Ceyhan**),Fatih Sirmen****,Aydın Karamak**,Güray Öğren***(Tuncay Kulaksız**)(Murat Balaban**)
Goller: Mehmet Koç(2), Salih Doğan(1), Ökkeş Sayan(1), Fatih Sirmen(2)
Sarı Kart:

İDARİ BİRİM 12- BELDE A.Ş. 4  
Hakem: Bekir Halefler
İDARİ BİRİM:  Necati Yüksel***,Cemal Şişman******(Murat Batmaz****),Yılmaz Günel*****,Nurettin Acar****,Hasan Yardoğan****,Mustafa Çakır****(Yakup Yakupoğlu****)
BELDE A.Ş.: Murat Umut**,M.Akif Karaosmanoğlu****,Serkan Kurnaz***,Servet Aliefendioğlu**,Şener Karadeniz**,Bülent Akarsu**
Goller: Cemal Şişman(2), yılmaz Günel(4), Nurettin Acar(2), Hasan Yardoğan(2),Mustafa Çakır(1), Yakup Yakupoğlu(1), M.Akif Karaosmanoğlu(1), Serkan Kurnaz(2), Servet Aliefendioğlu(1)
Sarı Kart:
 
6 Temmuz Çarşamba 2005
19-20 İSU - İZAYDAŞ
22-23 İDARİ BİRİM – FEN İŞLERİ

Bizi;
sosyal medyada takip edin!