“İçerdekiler” in prömiyeri yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları´nın bu sezonki yeni oyunları arasında yer alan “İçerdekiler” adlı oyunun prömiyeri yapıldı.

Oyuncuların performansı adeta ayakta alkışlandı.

BİR DÖNEM SORGULANIYOR
Şehir Tiyatroları`nın bu yıl sahneye koyduğu yeni oyunlar arasında bulunan “İçerdekiler” ülkemizde yaşanan bir dönemi adeta sorguluyor. Suçsuz yere gözaltına alınan bir kişinin yapılan sorgulaması ve suçu kabullyenmesi için yapılan bansını ele alındığı oyunu Murat KARASU yönetti. Şafak KARALİ, Emin GÜRSOY ve Betül ÇOBANOĞLU`nun oyunculuk gücünü sergilediği oyun, büyük bir kalabalık kitlesi tarafından izlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan`da oyunu izleyenler arasındaydı.

Halk Eğitim Merkezi Salonu`nda sergilenen oyunda oyuncuların üstün performansı ve sorgulanan bir dönem, büyük beğeni topladı.