Hüseyin Top vefat etti

Büyükşehir bir ay içinde ikinci personelini kaybetti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 25 gün önce vefat eden Ferruh Ataman`ın ardından dün de yine çok sevilen ve 11 yıldır belediyede çalışan personeli Hüseyin Top`u kaybetmenin acısını yaşıyor.

AKCİĞER KANSERİYDİ
Kısa bir süre önce akciğer kanseri teşhisi konulan Hüseyin Top (37) tedavi gördüğü Kartal Devlet Hastanesi`nde önceki gece hayata gözlerini yumdu. Vefatıyla başta çalışma arkadaşları olmak üzere herkesi yasa boğan Hüseyin Top, Büyükşehir`deki görevine 1995 yılında başladı. Uzun yıllar Zabıta Müdürlüğü`nde çalışan Top, son iki yıldır İdari İşleri Müdürlüğü`nde şef olarak görev yapıyordu.

CENAZE NAMAZI BUGÜN
Genç yaşta aramızdan ayrılan Hüseyin Top`un cenazesi bugün 42 Evler Camii`nde kılınacak ikindi namazının ardından Asri Mezarlığı`nda toprağa verilecek. Hüseyin Top`a Allahtan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve Büyükşehir Belediyesi ailesine başsağlığı diliyoruz.