Hükümlü çocuklara bayramlık hediye

Büyükşehir Belediyesi onları hiç unutmuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin sosyal dayanışmaya yönelik hizmetleri her geçen gün artarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Kocaeli C tipi Cezaevi`nde kalan hükümlü çocukları ziyaret ederek bayramlık hediye etti. Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ve Özel Kalem Müdürü Veysel Özkaraaslan`ın başkanlığındaki heyette, Kocaeli Cezaevi İzleme Komitesi Başkanı Prof. Dr. Oğuz Özbay ile komite üyeleri de yer aldı.

 

BAŞKANIN SELAMI VE İYİ DİLEKLERİ
İlk olarak çocuk koğuşunu gezen heyet, burada kalan çocukların tamamına bayramlık hediyelerini verdi. 24 tutuklu çocuğa ayakkabı, mont, gömlek, iç çamaşırı ve çoraptan oluşan bayramlıklarını veren Genel Sekreter Yardımcısı Ustaoğlu, “Hepinize Başkan İbrahim Karaosmanoğlu`nun selamını ve ‘Allah kurtarsın` dileklerini getirdim. Hepinizin bayramı kutlu olsun” dedi.

ÖZBAY: BİZİ HEP DESTEKLİYORLAR
Kocaeli Cezaevi İzleme Komitesi Prof. Dr. Oğuz Özbay ise, izleme komitesi olarak tutuklu çocukları sürekli ziyaret ettiklerini ve sorunlarını çözmeye çalıştıklarını söyledi. Prof. Dr. Özbay bu çalışmalar sırasında Büyükşehir Belediyesi`nin kendilerine her zaman büyük destek verdiğinin de altını çizdi.

Daha sonra kadın koğuşuna da giren heyet, cezaevi müdürü Yener Ağkoç`tan hükümlülerin durumu ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!