Hokeyciler her şeye rağmen ...

Federasyon ve hakem engeli tanımayan Büyükşehir Kağıtspor, Ankara Büyükşehir`i 10-1 mağlup etti

Hokeyciler her şeye rağmen galip

Aylardır Buz Hokeyi Süper Ligi´nin başlamasıyla ilgili karar veremeyen Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu, ani bir kararla ligi başlattı ve Büyükşehir Kağıtspor´u kısa bir süre içerisinde Ankara´da müsabaka oynamaya mecbur etti. Apar topar Başkent yolunu tutan hokeycilerimiz, her şeye rağmen Ankara Büyükşehir´i 10-1 yenmeyi başardı.

TAKIM HAZIRLANAMADI
Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Hokeyi Takımı, 2006-2007 sezonuna ani bir giriş yaptı. Yeni sezon programını bir süreden beri belirleyemeyen Buz Hokeyi Federasyonu, 30 Kasım Perşembe akşamı saat 16:00´dan sonra Büyükşehir Kağıtspor Kulübü´ne aniden faks çekti ve Kağıtspor´un ertesi günü saat 14:00´te deplasmanda Ankara Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacağını açıkladı. Bu ani karar karşısında şok geçiren Büyükşehir Kağıtspor Yönetimi, apar topar oyuncuları toplayarak, Ankara´ya hareket etti.

HAKEM FACİASI
Kağıtsporlu Hokeyciler, maç sabahı yola çıkarak, Ankara´ya ulaştı. Antrenör Tarık Göçmen, lisansları maça son anda yetiştirebildi.  Maçın ilk periyodunda hakemin inanılmaz yanlı tutumuyla karşılaşan temsilcimiz, bir anda sahada 3 kişi kaldı. Maçı katletmeye çalışan hakemler tarafından oyuncularımızın 10 dakika ceza almasına rağmen, sahada kalan sporcular inanılmaz bir performans sergileyerek, ilk periyodu 2-1 önde kapattı. 2. periyoda cezalarını tamamlayan sporcularının da katılmasıyla hızlı başlayan Lacivert Beyazlılar, farkı giderek açtı ve karşılaşmayı 10-1 kazanmasını bildi.

FEDERASYON YİNE Mİ ENGEL OLACAK?
Geçtiğimiz yıl Buz Hokeyi Süper Ligi´nde tüm rakiplerine puan farkı atarak şampiyon olmasına rağmen, Buz Hokeyi Federasyonu tarafından şampiyonluğu elinden alınan hokeycilerimiz, bu senede aynı senaryo ile karşılaşmaktan çekiniyor. Geçen sezon Oleg Vasilyev´in transferini yasal bulmayan federasyon, bu yılda henüz bu oyuncuyla ilgili kararını vermiş değil. Bu sebeple Kağıtspor, yabancı transferini askıya almış durumda. Şampiyonluğun adeta Ankara dışına çıkmasını istemeyen Federasyon temsilcilerinin, deplasmanda oynanacak bir takıma, maçın başlamasına saatler kala maç programını bildirmesi de bir hayli ilginç.

YÖNETİCİLER TEPKİLİ
Geçen sezondan beri Büyükşehir Kağıtspor´a karşı katı bir tutum sergileyen Buz Hokeyi Federasyonu, son yaptığı bu hareketle Büyükşehir Kağıtsporlu yöneticilerinde bir hayli tepkisini çekti. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili olarak Kağıtspor Yönetim Kurulu tarafından bir basın açıklaması yapılması bekleniyor. Büyükşehir Kağıtspor Ligdeki 2. maçını Ankara Polis Akademisi ile oynayacak. Ancak temsilcimize maçın oynanacağı yer ve saat henüz belirtilmemiş durumda.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!