Hisareyn´in yolları parkelendi

Büyükşehir beldenin cadde ve sokaklarını yeniledi, çalışmalara en çok çocuklar sevindi

Alt yapısı tamamlanan ilçe ve beldelerde üst yapı atağına başlayan, 5 beldeyi kapsayan ilk ihaleyi ise geçen hafta gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bazı beldelerde yapımına daha önce başladığı çalışmaları tamamladı. Bu beldeler arasında yer alan Hisareyn´de yollar artık pırıl pırıl.

NELER YAPILDI?
İSU ve İZGAZ´ın alt yapı çalışmalarını tamamladığı cadde ve sokaklarda, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar için yaklaşık 25 bin metrekare parke kullanıldı. 700 metre yağmur suyu kanalının yapıldığı beldede çalışmalar kapsamında, 6 km yol yenilendi, 2 km kaldırım yapıldı.

HANGİ SOKAKLARDA?
Belde merkezinde bulunan Mimar Sinan ve Eyüp Şimşek Caddeleri ile Serdar, Çiğdem, Sevinç, Zafer, Beyza ve Tulumba sokaklarında gerçekleştirilen çalışmalar, beldede en çok çocukları sevindirdi. Yazın toz toprak, kışın ise çamur deryası içinde yaşayan çocuklar, yeni yapılan yolları kendi aralarında maç oynayarak kutladı.