Hisareyn´in yolları onarılıyor

İSU ve iZGAZ çalışmaları yolların bozulmasına neden olmuştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hisareyn`e verilen su ve doğalgaz nedeniyle bozulan yolları sil baştan yapıyor. Fen İşleri ekipleri, Hisareyn Beldesi`nin bütün yollarını yeniden yapıyor.

DOĞALGAZ VE SUYA KAVUŞTU
Büyükşehir Belediyesi, Gölcük hattında sürdürdüğü doğal çalışmalarında büyük mesafe katetti. Hisareyn Beldesi doğalgaza kavuşmanın sevincini yaşarken, İSU ekipleride beldede içme suyu boru hattını yenileme çalışmalarında osna yaklaştı. Su ve yakacak sorunu kalmayan belde, büyük bir yükü omuzundan atarak, rahata kavuştu.

SIRA ÜST YAPIDA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri alt yapısı tamamlanan cadde ve sokakların ıslah çalışmalarına başladı. Özellikle alt yapı nedeniyle bozulan yollar, iş makineleri ile adeta yeniden yapılıyor. Makinelerle yenilenen yollara stabilize dökülüyor. Büyükşehir yetkilileri Hisareyn merkez ile Karaköprü mahallesi arasında toplam 30 kilometrelik yolu yapıyor. Yaz sezno yolların sıcak asfalt yapılacağı belirtildi.