“Herkese eşit mesafedeyiz”

Karaosmanoğlu, Kandıra´da yapılan hizmetleri Ergün´e tanıttı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra`da Büyükşehir Belediyesi`nin yaptığı yatırımları, beraberindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün`e tanıtıp, bilgi verdi. Başkan Karaosmanoğlu, “Hizmetlerimizi hiçbir ilçe ve belde için parti ayırımı yapmaksızın veriyoruz” dedi.

NİHAT ERGÜN`E BİLGİ VERDİ
Kocaeli`nin bütün ilçe, belde ve köylerine yönelik projelerini hayata geçirmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Kandıra`da yaptığı hizmetlerle ilçenin çehresini değiştiriyor. Kocaeli Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün`e Kandıra`da yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Karaosmanoğlu, Akçakoca Katlı Otopark ve Kültür Merkezi ile Şehirler Arası Otobüs Terminali inşaatını gezdirdi. Geziye AK Parti İl Başkanı Fikri Işık ve Kandıra`nın CHP`li Belediye Başkanı Mustafa Öğren`de katıldı. Karaosmanoğlu, Kandıra`nın yıllarca hizmetten uzak kalan ve unutulan bir ilçe olduğunu söyledi.

KANDIRA`NIN YÜZÜ GÜLDÜ
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendilerinin göreve gelmesi ve çıkarılan 5216 sayılı yasa ile Kandıra`nın yüzünün güldüğünü söyledi. Karaosmanoğlu, “Biz hiçbir ilçe ve beldede belediye başkanları farklı partiden diye ayırım yapmıyoruz. Herkese eşit mesafede durup, hizmet veriyoruz. Hizmetlerimizde ihtiyaçlara göre hareket ediyoruz. Belediye başkanları ile birlikte o ilçe ve beldenin öncelikli ihtiyaçlarını belirliyoruz. Kandıra bunların başında geliyor” şeklinde konuştu.

ÖRGEN, MEMNUN
Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, Büyükşehir Belediyesi`nin verdiği hizmetlerden son derece mutlu olduklarını belirterek, “Sayın Karaosmanoğlu bizi bir gün bile kapısından geri çevirmedi. Götürdüğümüz bütün projeler onaylandı. Eğer bu gün Kandıra hizmet görüyorsa, bu Sayın Karaosmanoğlu sayesindedir. Biz Büyükşehir Belediyesi`nin hizmetlerinden son derece memnunuz” sözleri ile memnuniyetini dile getirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!