Hereke´de doğalgaza 1 ay kaldı

Problem yok. Ekipler tüm hızıyla çalışıyor. Belde sakinleri kasım ayında doğalgaz yakacak

Doğalgaz iletim ve dağıtım hattı çalışmalarını yerinde denetleyen İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, Hereke`de ekiplerin performansından memnun. Erdoğan, belde sakinlerinin kasım ayı içinde doğalgaz kullanmaya başlayacağını müjdeledi.

GENEL MÜDÜR DENETLEDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin sınırlarının genişlemesinin ardından doğuda Suadiye, batıda Hereke, güneyde ise Ulaşlı`ya kadar doğalgaz götürme çalışmalarını sürdüren İZGAZ, Hereke`de önemli mesafe kat etti. Müteahhitliğini Ali Koç İnşaat`ın yaptığı beldedeki çalışmaları, İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan yerinde denetledi.

İKİNCİ HAFTA EVLERE
Ekiplerin son durumu hakkında bilgi alan Erdoğan, gelinen seviyeden memnun olduğunu söyledi. Vatandaşları en kısa sürede doğalgaza kavuşturmak amacıyla hızla çalıştıklarını belirten Erdoğan, Hereke`de kasımın ilk haftası ana regülatöre ikinci hafta ise evlere gaz vereceklerini söyledi.

13 BİN ABONE YAPILMIŞTI
Doğalgazın ilk olarak Çamlıtepe Mahallesi`ne ulaşacağını vurgulayan İmad Erdoğan, günde dört ekibin çalıştığı beldede yaklaşık 5 km çelik hat, 25 km polietilen hat, 1360 da servis kutusu döşeneceğini kaydetti. Doğalgaz abonelik kampanyasıyla birlikte beldede şu ana kadar 13 bin abone yapılmıştı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!