Her yerde spor yapılabilecek

Büyükşehir Belediyesi 4 ayrı bölgeye spor aletleri yerleştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit`in 4 ayrı bölgesinde açık alanlara yerleştirdiği jimnastik ve spor aletleri ile vatandaşın her ortamda spor yapmasını teşvik ediyor. Özellikle Fuar alanının dış mekanına yerleştirilen spor ekipmanları güne sabah sporu ile başlayan Kocaelililerin vazgeçilmezleri arasında yer almaya başladı. Vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren fuar alanına giderek buradaki aletlerle güne zinde başlama fırsatı yakalıyor.

BAŞKANA TEŞEKKÜR
Sürekli spor yaparak, bu konuda örnek olan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Fuar alanına konulan spor aletlerini yerinde inceledi. Başkan Karaosmanoğlu, sporun sağlıklı toplum anlamına geldiğini belirterek, vatandaşlarla sohbet etti. Başkana teşekkür eden vatandaşlar, “Böyle bir imkan sunmanız çok güzel bir davranış. Sayenizde sabah sporu yaparken, bu aletlerle egzersiz yapma şansına sahip oluyoruz” dedi.

SPORA YATIRIM SÜRÜYOR
Spora yatırımı sürdüreceklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Biz istiyoruz ki toplumun her kesimi spor yapsın. Bu aletleri açık havaya koyarak, imkan bulamayanlara imkan sağladık. Sağlıklı toplum, bireyleri spor yapan toplumla oluşur. Ülkelerin kalkınması ise sağlıklı toplum ve bireylerle gerçekleşir. Sporu her kesime yayacağız” şeklinde konuştu.

DÖRT YERDE KURULDU
Fuar alanının dışında Marina, Yahya Kaptan ve Plaj Yolu Cumhuriyet Parkı gibi 4 ayrı bölgeye yerleştirilen spor aletleri Yan Bel, Bel, Dörtlü, Çiftli ve Tekli Yürüyüş, Barfiks, Bisiklet, Mevlevi Eteği,  Makas ve Masaj aletlerinden oluşuyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!