Her Kesimden ziyaretçi akını

Başkan Karaosmanoğlu hac dönüşü tebrikleri makamında kabul etmeye dün de devam etti

Hac görevini tamamlayarak ilimize dönen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`na yönelik tebrik ziyaretleri devam ediyor. Söz konusu ziyaretleri mesai bitiminin ardından kabul eden Başkan Karaosmanoğlu dün de yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşadı. Başkan Karaosmanoğlu dün başta Kocaeli Valisi Erdal Ata olmak üzere vali yardımcıları ile siyasi partilerden sivil toplum örgütü temsilcilerine kadar toplumun her kesiminden çok sayıda ziyaretçiyi makamında ağırladı.

“ALLAH HEPİNİZE HACCA GİTMEYİ NASİP ETSİN”
Tüm konuklarını tek tek kapıda karşılayan Başkan Karaosmanoğlu`nun  ilk konukları ise vatandaşlar oldu. Hac görevi sırasında yaşadığı küçük anıları vatandaşlarla paylaşan Başkan Karaosmanoğlu, “Allah hepinize hacca gitmeyi nasip etsin” dileğinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Karamürsel Belediye Meclis üyeleri ile birlikte makama gelen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Muhtarlar Odası Başkanı İsmail Şişman, Kocaeli Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayım Oktay ve yönetim kurulu üyeleri ile Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerini kabul etti.

Başkan Karaosmanoğlu`nu ayrıca Büyükşehir Belediyesi AYKOME Daire Başkanlığı personeli de ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

SPOR CAMİASINDAN ZİYARET
Bu arada toplumun her kesiminden gelen ziyaretçiler arasında spor camiası da yerini aldı. Kocaelispor Kulüp Başkanı İbrahim Saral ve yönetim kurulu üyeleri Ali Yılmaz ile Güngör Şahinkaya ve Kocaeli Güneşspor Kulüp Başkanı Esat Kabaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Karaosmanoğlu`nu ziyaret ederek tebrik etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!