“Her adaya destek veririz”

Kocaelispor`da yaklaşan kongre öncesinde adaylığını açıklayan iş adamı Osman Nuri Yaman, dün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaelispor başkanı kim olursa olsun ayırt etmeden imkanları dahilinde destekleyeceklerini söyledi.

Kocaelispor Başkan adayı Osman Nuri Yaman´ı kabul eden Karaosmanoğlu açık konuştu.



Kocaelispor´da yaklaşan kongre öncesinde adaylığını açıklayan iş adamı Osman Nuri Yaman, dün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu makamında ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaelispor başkanı kim olursa olsun ayırt etmeden imkanları dahilinde destekleyeceklerini söyledi.



ÖNCE AÇIKLADI, SONRA GÖRÜŞTÜ

Cuma sabahı Otel Altınnal´da yaptığı basın toplantısıyla kamuoyuna Kocaelispor başkan adaylığını açıklayan iş adamı Osman Nuri Yaman, öğleden sonra Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile görüştü. Büyükşehir Belediyesinde gerçekleşen görüşmede Zehra Egemen, Selami Yaman, Sinan Şahin, Bayram Hacıoğlu, Nedim Özer ve Mehmet Kuş da hazır bulundu. Kocaelispor´un 28 Mayıs´ta gerçekleşecek olağan üstü kongresinde başkan adayı olacağını ve bu yüzden Büyükşehir Belediye Başkanını ziyaret ettiğini belirten Osman Nuri Yaman, “Kulübe başkan olarak seçildiğimiz taktirde, Büyükşehir Belediyesinin desteğini de yanımızda görmek isteriz” dedi.

“SADECE BÜYÜKŞEHİR´LE OLMAZ”
Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her dalına destek verdiklerini ve ağırlıklı olarak zor şartlar altındaki amatör sporcuların yanında olduklarını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “İlimizde Kocaelispor´un yanı sıra Gebze, Darıca ve Gölcükspor´a da profesyonel anlamda yardım ediyoruz. Ama Kocaelispor´un durumu bunlardan çok farklı. Kocaelispor´a geçtiğimiz yıllarda tüm imkanlarımızı zorlayarak destek olmaya çalıştık. Kocaelispor büyük bir borç yükünün altında. Kurumsal anlamda yine destek olacağız. Ancak Kocaelispor´un sadece Büyükşehir Belediyesinin desteği ile kurtulacağını sanmıyorum. Tüm şehir halkının hep birlikte destek olması gerekir. Yoksa bu borç yükünden kurtulmak mümkün olmaz” dedi.

“KENDİNİZE GÜVENİYORSANIZ GİRİN”
Başkan Karaosmanoğlu, Kocaelispor Başkan adayı Osman Nuri Yaman ve ekibine, “Kendinize güveniyorsanız, özgüveniniz varsa bu işe soyunun. Aksi taktirde Büyükşehir Belediyesinden çok fazla bir şey beklemeyin” tavsiyesinde bulunarak, “Biz samimiyetle yaklaşan her adaya destek veririz. Ancak kendisine güvenmeyen, siyasete alet olacak kişilerin bu işi yapabileceğine inanmıyorum. Kocaelispor´un durumu ortada. Tüm kentin desteğini arkasına alan bir yönetim bu işin üstesinden gelebilir. Bizler de böyle bir oluşuma imkanlarımız dahilinde destek oluruz. O aday olmuş, bu aday olmuş ayırım yapmayız” şeklinde görüş belirtti.

“PROJELERİMİZE DESTEK BEKLİYORUZ”
Kocaelispor Kulüp Başkan adayı Osman Nuri Yaman ise, 28 Mayıs´ta Kocaelispor´u iyi bir geleceğe taşımak için aday olacağını yineleyerek, “Bu konuda ben ve ekibim kendimize güveniyoruz. Kocaelispor´u layık olduğu yerlere taşımak için bu şehrin insanı olarak bu göreve talip olduk. Kocaelispor ile ilgili önemli projelerimiz var. Bu projelerimize sizden de destek bekliyoruz” dedi. Yaman´ın bu sözlerinin ardından Başkan Karaosmanoğlu ise, Kocaelispor´a kurumsal anlamda desteklerinin devam edeceğini yineleyerek, “Kocaelispor´un geleceği ile ilgili üreteceğiniz projelere tabi ki destek oluruz” ifadesini kullandı, Osman Nuri Yaman´a başarılar diledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!