Hem denetim hem bayramlaşma

Başkan Vekili Şeker bayramın ilk saatlerinde Büyükşehir mezbaha ve kesim yerlerini dolaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Kurban Bayramı hazırlıklarını bir süredir yakınen takip eden Başkan Vekili İlyas Şeker, bayramın ilk saatlerinde de denetimdeydi. Bazı mezbaha ve kesim yerlerini gezen Şeker, hem hizmet kalitesini yerinde görme imkanı buldu hem de vatandaşlarla bayramlaştı.

ÖNCE MEZBAHAYA
Başkan Vekili İlyas Şeker`in ilk durağı, İzmit merkez mezbahası oldu. Solaklar Köyü yolu üzerinde bulunan mezbahaya, beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz ve Mezbahalar Müdürü Orhan Altıntaş`la birlikte Şeker, burada kesilen kurbanın taksimatını yapan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Şeker verilen hizmetten memnun olup olmadıklarını sorarken, vatandaşlar olumlu yönde görüş belirtti. Mezbahanın önünde gün boyu nöbet tutan ambulans ise olası kazalara anında müdahale edebilmek için bekledi.

PERFORMANSI GÖRDÜ
Şeker ve beraberindekiler daha sonra Yahya Kaptan`da kurulan kurban kesim alanına geçti. Burada da yapılan tesisi ve ekiplerin performansını yerinde görme imkanı bulan Şeker, bölge sakinlerine sevdikleriyle birlikte iyi bir bayram geçirmeleri temennisini iletti. Başkan Vekili ardından diğer ilçelerdeki tesisleri gezdi.

“DAHA İYİ HİZMET VERECEĞİZ"
Yasaların sokaklarda gelişi güzel kesim yapılmasına izin vermediğini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker yaptığı değerlendirmede, “Vatandaşlarımızın kurban ibadetini rahatça yerine getirebilmeleri için 19 ayrı merkezde kesim hizmeti verdik. Sabahın erken saatlerinden beri bu merkezleri dolaşmaktayım. Çok az eksiğimiz var. Önümüzdeki yıllar vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermenin gayreti içinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!