‘Haydi Çocuklar Buza´

İlimizdeki tüm öğrencileri buz pateni yapabilmesi için kampanya düzenleniyor

Binlerce insana hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Salonu, şimdide ilimizdeki tüm öğrencileri ağırlamaya hazırlanıyor. Kocaeli Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Buz Pateni Federasyonu ‘Haydi Çocuklar Buza´ adı altında yeni bir kampanya düzenleyecek.

TANITIM TOPLANTISI BUZ PİSTİNİN ÜSTÜNDE
Her gün yüzlerce konuğunu buz pateni ile buluşturan Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri, önümüzdeki günlerde daha birçok öğrenciyi buz pateniyle tanıştıracak. Kocaeli Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Buz Pateni Federasyonu iş birliği ile ‘Haydi Çocuklar Buza´ adı altında düzenlenecek olan kampanyanın tanıtım toplantısı 23 Ocak Salı günü saat 11:00´de buz pistinin üzerinde yapılacak.

Kocaeli Valisi Gökhan Sözer´in de katılması beklenen toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy, Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Fahrettin Kandemir ile bizim buz pistimizde ‘Buzda Dans´ yarışmasına hazırlanan ünlü isimlerden Zeynep Tokuş ve Okan Karaca´da katılacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!