Havalar düzeldi, Atakent`te asfaltlama çalışmaları hızlandı

Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı Yuvam İzmit Konut Döner Sermaye İşletmesi tarafından Arslanbey beldesinde yaptırılan Atakent Konutları`nda asfaltlama çalışmalarına hız verildi.

Havaların ısınmaya başlamasıyla asfalt öncesi malzeme serim işlemine ağırlık veren ekipler, işlemlerin bittiği yerlere asfalt dökmeye başladı. Asfaltla kaplanan bölgelerin görünümü bir anda değişirken, hava şartlarının olumlu gitmesi durumunda çalışmaların 2 hafta içinde biteceği bildirildi.

HEPSİ NİSANDA BİTECEK
Suadiye ve Rahmiye beldelerinden Atakent konutlarına giriş yapılan yollar ise, Fen İşleri, İSU ve Yuvam Atakent teknik ekipleri tarafından gerçekleştirilen kanalizasyon alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra yapılacak. Bu yollar üzerindeki çalışmaların en geç 2 haftalık süre içinde biteceğini ifade eden yetkililer, nisan ayı bitmeden Atakent sakinlerinin tamamı asfaltlanmış yollara kavuşacaklarını vurguladı. Bu arada 73 bin metrekare olarak belirlenen asfaltlanacak alanda, tretuvar ve bordür çalışmalarına da devam ediliyor.

TURGUT`TA SON HAZIRLIKLAR
Öte yandan Yuvam Turgut Konutları`nda da çalışmalar hızlandı. Havaların düzelmesinin ardından bölgenin tamamına mıcır serme işlemine başlayan ekipler, yağış olmaması halinde kısa bir süre sonra asfaltlama çalışmalarına başlayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!