Halter seçimlerinde gözler üzerimizde

Mevcut Başkan Doç. Dr. Hasan Akkuş, Büyükşehir Kağıtspor`u ziyaret ederek destek istedi

Hafta sonu Ankara´da yapılacak olan Halter Federasyonu seçimi öncesinde, adayların kulis çalışmaları hızla devam ediyor. Mevcut Federasyon Başkanı Doç. Dr. Hasan Akkuş, önceki gün ilimizi ziyaret ederek projelerini anlattı.

SEÇİM ÖNCESİ ZİYARET
Halter Federasyonunun 16 Temmuz 2006 tarihinde Ankara´da yapacağı genel kurulu öncesinde, başkan adayları sıkı bir çalışma içerisine girdi. Geçtiğimiz günlerde milli halterci Halil Mutlu, Büyükşehir Kağıtspor Kulübünü ziyaret etmiş ve Federasyon Başkanlığı için adaylığını açıklayan Kenan Nohut için destek istemişti. Önceki gün ise, Halen Halter Federasyonu Başkanlığını yürüten Doç. Dr. Hasan Akkuş, Halter Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Selimoğlu, Halter Milli Takım Antrenörü Talat Ünlü ile birlikte Olimpik Buz Sporları Tesislerine gelerek, Büyükşehir Kağıtspor yöneticileri ziyaret etti. 

6 DELEGEMİZ OY KULLANACAK
Başkan adayı Doç. Dr. Hasan Akkuş, yeni dönemde tekrar aday olduğunu ve Büyükşehir Kağıtsporlu delegelerden destek istediğini belirterek, yeni dönemde yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özellikle sporcuların doping konusundaki hassasiyetine önem vereceklerini vurgulayan Akkuş, Türk sporcularının doping kullanmadan da başarılı olabileceğini belirtti. Ziyaret nedeniyle Başkan Akkuş´a teşekkür eden Büyükşehirli yöneticiler, kendisine seçimlerde başarılar diledi. Büyükşehir Kağıtspor´un Halter Federasyonunda 6 delegesi bulunuyor. Delegelerin isimleri şöyle: Gültekin Görüm, Nurettin Arıcan, Ercüment Yıldırım, Fikret Yıldız, Halit Bostancı ve Süleyman Durak. Pazar günü Anakara´da yapılacak olan seçimde 6 delege oy kullanacak. Ayrıca Tekvando ve Judo seçimleri de bu hafta sonu yapılacak. Anlaşılan Büyükşehirli yöneticiler hafta sonu Ankara´da yoğun bir kulis yaşayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!