Halk Eğitim Salonu`nda Gürer konuştu

Aydınlar Ocağı tarafından dün akşam Halk Eğitim salonunda düzenlenen “Diyalog ve Hoşgörü Anlayışımız” adlı söyleşiye Ramazan programlarının tek bayan konuşmacısı olan Banu Gürer katıldı.

BİLGİLİ İNSANLARIN DİYALOGLARI

Eski İTO Başkanı Nihat Gürer`in kızı olan M.Ü.İ.F.Araştırma görevlisi Banu Gürer, İslam aleminin fikir sahasında ortaya yeni bir şeyler koymak zorunda olduğunu vurgulayarak, “Hayatta en değerli iki şey var. Biri para, biri de bilgimiz. Paramız yoksa bile, bilgimiz sayesinde bazı değerlere sahip olabiliriz. Bilgili olmakta manevi bir zenginliktir. Bu yüzden devamlı kendimizi geliştirmek zorundayız. Bilgili bir toplum olduğumuz zaman, insanlarla diyalogumuz daha sağlıklı olur, daha hoşgörüyle yaklaşıp duygularımızı kolayca anlatabiliriz” dedi.

 

DİNLEYİCİLERİN SORULARINI CEVAPLANDIRDI

Soru cevap kısmının ardından kürsüye çıkan Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Şefik Postalcıoğlu, Banu Gürer`e verdiği bilgilerden dolayı teşekkür, ardından da hat hediye etti. Postalcıoğlu`ndan sonra kürsüye çıkan Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman ise, Banu Gürer`e şükran belgesi verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!