Halil Mutlu´dan Büyükşehir´e sürpriz ziyaret

Milli halterci Halil Mutlu, Büyükşehir Kağıtspor Kulübünü ziyaret etti. Ülkemizin önde gelen sporcuları arasında yer alan milli halterci Halil Mutlu, önceki gün Olimpik Buz Sporları Tesislerine sürpriz bir ziyaret yaptı.

Ülkemizin önde gelen sporcuları arasında yer alan milli halterci Halil Mutlu, önceki gün Olimpik Buz Sporları Tesislerine sürpriz bir ziyaret yaptı. Ziyarette Büyükşehir Kağıtspor´un başarılı haltercileri Şule Şahbaz, Aylin Daşdelen ve Sibel Şimşek´te hazır bulundu.

 

FEDERASYON SEÇİMLERİNDE DESTEK İSTEDİ
Milli halterci Hali Mutlu, dün sürpriz bir şekilde Olimpik Buz Sporları Tesislerinde Büyükşehirli yöneticileri ziyaret etti. Halter Federasyonunun 15 Temmuz´da yapacağı genel kurul öncesinde, başkanlığa aday olması beklenen Kenan Nohut için destek arayışlarını sürdürdüğünü belirterek, Büyükşehir Kağıtsporlu delegelerden de destek istedi. Büyükşehir Kağıtspor´un son yıllarda sporda yaptığı hamleleri yakından takip ettiğini belirterek, Kocaeli´nin spora büyük hizmet verdiğini söyledi.

ARICAN´DAN MUTLUYA TRANSFER TEKLİFİ
Halil Mutlu´nun ziyaretinden dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden Büyükşehir Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan, Halil Mutlu gibi sporcuların Türk sporunda çok fazla yetişmediğine dikkat çekerek, Halil Mutlu gibi sporculara sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Arıcan ayrıca, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde birçok milli sporcunun yer aldığını belirterek, Halil Mutlu´yu da kadrolarında görmek istediklerini söyledi. Mutlu ise, “Neden olmasın” yanıtını vererek, öncelikle cezasının bitmesi gerektiğini, ondan sonra görüşebileceklerini söyledi. 


Büyükşehir Kağıtspor´un Halter Federasyonunda 6 delegesi bulunuyor. Delegelerin isimleri şöyle: Gültekin Görüm, Nurettin Arıcan, Ercüment Yıldırım, Fikret Yıldız, Halit Bostancı ve Süleyman Durak

Bizi;
sosyal medyada takip edin!