Hal esnafından hizmet teşekkürü

Başkan Karaosmanoğlu´nu ziyaret eden KOMESKOM üyeleri, yapılan hizmetler nedeniyle şükranlarını sundu

Kısa adı KOMESKOM olan Kocaeli Meyve ve Sebze Komisyoncuları Dernek Başkanı İsfendiyar Serim ve dernek üyeleri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti. Ziyarete dernek ikinci başkanı Zeki Birinci, Genel Sekreter Recep Akçay ile üyeler Mehmet Özkum, İskender Güven, Hüseyin Kahraman, Mustafa Karal, Caner Kanyılmaz ve Mehmet Ali Akdoğan katıldı.

ÇOK MUTLU OLDUK
Dernek Başkanı İsfendiyer Serim ziyarette, Büyükşehir Belediyesi`nin gerçekleştirdiği çalışma ve hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Serim, “Yeni karpuz sergi alanın yanı sıra doğalgaz hatlarının bağlanması ve yeni jeneratörler alınması hepimizi çok mutlu etti. Tüm bunların yanı sıra temizlik ekipleri de halimizi her zaman tertemiz tutuyor” dedi. Serim ve yöneticiler, söz konusu hizmetlerden dolayı Karaosmanoğlu`na teşekkürlerini sundu.

BAŞKA NELER YAPILACAK?
Başkan Karaosmanoğlu ise Büyükşehir Belediyesi`nin önümüzdeki günlerde hal içinde yeni düzenlemelere gideceğini, haldeki orta bloğun kaldırılarak yeni bir koridor açılacağını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca hal binasının çatısının onarılacağını ve kapanan lokantanın tekrar uygun bir yerde açılması için çalışma başlatılacağını ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!