Gürkan Özkan´dan mesaj var

Ünlü Kick Box`cu, Kocaeli`de ringe çıkmak istediğini söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle ilimizde düzenlenen Kick Box gecesinin en önemli isimlerinden birisi olan Gürkan Özkan, Kocaeli´de gördüğü ilgiyi unutamıyor. Final gecesinde geçirdiği sakatlık nedeniyle maçı yarım bırakmak zorunda kalan Özkan, spor  severlerden özür dilerken, bir gün mutlaka Kocaeli´de ringe çıkmak istediğini söyledi.

AKLI KOCAELİ´DE KALDI

Kocaeli´de gerçekleştirilen Kick Box gecesinde kolundan sakatlanan ünlü sporcumuz Gürkan Özkan, gördüğü ilginin karşılığını veremediği için ilimizden hüzünlü ayrıldı. Aklının Kocaeli´de kaldığını söyleyen sporcumuzun kolu İstanbul´da alçıya alındı. Bir süre ringlerden uzak kalacak olan Gürkan Özkan, “Bir gün mutlalaka Kocaeli´ye gelip, oradaki hayranlarımın önünde bir maç yapmak istiyorum. Onlara borcum var ve ödemek istiyorum” dedi.

ŞANSIZLIK

Kocaeli´de gördüğü ilgiyi başka bir yerde görmediğini belirten Gürkan Özkan, “Beni kendilerinden biri gibi bağırlarına bastılar. Ama bugüne kadar 120 maç yaptım, ilk kez böyle bir şansızlık yaşadım. Kocaeli halkına galibiyet sevinci yaşatmak istiyorum. Bunun için yeniden geleceğim” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!