Güreşçilere Başkan nasihati

Başkan Karaosmanoğlu, ilimizde bulunan güreşçilerle yemekte bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, büyük erkeklerde Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası için ilimizde bulunan güreşçilere yemek verdi. Yemekte konuşan Başkan Karaosmanoğlu, güreşçilerden Türk Bayrağı´nı gönderden indirmemelerini istedi.

ŞAMPİYONLAR KATILDI
Türkiye şampiyonası için ilimizde bulunan güreşçilere Antikkapı´da yemek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, güreş sporuna yön veren herkesi kutladı. Yemeğe Güreş Federasyonu ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yöneticileri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kenan Malkoç, Büyükşehir Gençlik ve Spor Müdürü Nurettin Arıcan, Güreş İl Temsilcisi Ziya Ürük, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonları Ahmet Ayık, Necdet Uçar ve Seydi Ali Akar, Geçen yılın Dünya ve Avrupa Şampiyonları Bayram Özdemir, Nazni Avluca ve İsmail Güven, Güreş Hakemler Derneği Başkanı Murat Dereli, Milli Takım Antrenörü Oktay Aktaş ve güreşçiler katıldı.

“BAYRAK GÖNDERDEN İNMESİN”
Yemekte konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “Türkiye´de güreş daha ön plana çıkacak. Çünkü bu spor bizim ata, baba, dede sporumuzdur. Dünyada bu spor sayesinde isim yapmış, büyük kahramanlar yetiştirmişiz. Türk Bayrağı´nı göndere çektirmişiz. Türk gibi kuvvetli sözünü dünyaya söyletmiş bir neslin torunlarıyız. Sizden millet olarak istediğimiz, Türk Bayrağı´nı gönderden indirmeyin. Türk gibi kuvvetli sözünü yeniden dünyaya kanıtlayın” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!