Güreşçiler madalyalarla döndü

Büyükşehirli güreşçiler, Kahramanmaraş, Kastamonu ve Bursa`da önemli başarılara imza attı

Büyükşehir Kağıtspor´un başarılı güreşçileri şehir dışındaki başarılarına yenilerini ekledi. Kahramanmaraş, Kastamonu ve Bursa´da yapılan şampiyonalardan madalyalarla dönen Kağıtsporlu güreşçiler ilimiz güreş camiasında büyük mutluluk yaşattı.

BURSA´DAN ALTIN MADALYA
Yaklaşık bir buçuk yıl önce faaliyetlerine başlayan Büyükşehir Kağıtspor Güreş takımı önemli başarılar almaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Bursa´da yapılan 14-15 yaş Serbest Türkiye Şampiyonasına katılan Büyükşehirli Hamza Özkaradeniz 85 kiloda Türkiye Şampiyonu olarak ilimize altın madalya ile dönmeyi başardı.

KASTAMONU VE MARAŞ´TA DA
Kastamonu´da yapılan 12-13 yaş grekoromen güreş şampiyonasına katılan Kağıtsporlu güreşçiler, buradan da madalyalarla döndü. 12-13 yaş grubunda 26 kiloda mücadele eden Harun Baki birinci olurken, Kerem Gücük ise 75 kiloda ikinci oldu. Bu derecelerinden dolayı Kahramanmaraş´ta yapılan Serbest Güreş Şampiyonasına davet edilen Büyükşehirli güreşçiler, burada takım halinde dördüncü olurken, Harun Baki ve Kerem Gücük kilolarında birincilik kürsüsüne çıkarak altın madalya kazandı.

GENÇLERE DAVET
Özellikle alt yapıya büyük önem verdiklerini belirten Kağıtspor güreş antrenörleri Yusuf Yüksel ve Gürcan Kırcı, güreşe meraklı olan 14-15 yaş grubundaki tüm gençleri Büyükşehir Kağıtspor çatısı altında toplanmaya davet etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!