Gülen Yüzler`e teşekkür pastası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Gülen Yüzler Engelliler Rehabilitasyon Merkezi, yeni yıla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu`nun yaptığı sürpriz ziyaretle girdi.

YENİ YILLARINI DA KUTLADI
2004 yılının son günü olan cuma günü 42 Evler`de bulunan Gülen Yüzler Merkezi`ni ziyaret eden Ustaoğlu, 24 – 25 Kasım tarihlerinde düzenlenen “Engelli Politikalarında Yeni Yaklaşımlar ve Yerel Yönetimlerin Rolü” konulu sempozyuma verdikleri katkıdan dolayı Gülen Yüzler personeline hem teşekkür etti, hem de yeni yıllarını kutladı. Ustaoğlu sempozyuma büyük katkı sağlayan personele üzerinde “Gülen Yüzler” yazılı bir pastayı armağan ederken, Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Turgut Şahinöz, Belde A.Ş. Genel Müdürü Gültekin Görüm, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Turgut Çakar ve Gülen Yüzler Proje Müdürü Mustafa Kaypaklı da hazır bulundu.

SEMPOZYUM ÇOK İYİ GEÇTİ
Gülen Yüzler personelinin tamamının katıldığı törende pastayı, görme özürlü Vahit Turan kesti. Ardından salonda bulunan herkes yeni yılla ilgili düşüncelerini anlattı. Son sözü alan Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ise, sempozyumun çok iyi geçtiğini, emeği geçen herkese teşekkür etmek için özel bir pasta yaptırdıklarını dile getirdi. Ustaoğlu ayrıca, “Sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Burada gerçek bir aile havası oluşturdunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Gülen Yüzler projemiz tüm şehirlere örnek oldu. İnşallah dünyanın her köşesinde böyle yerler açılır. 2005 yılında herkesin gülen yüzü olmasını temenni ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından Gülen Yüzler pastası salonda bulunanlara ikram edildi.

DİYALİZ MERKEZİ`NE DE GEÇTİLER
Öte yandan Gülser Ustaoğlu ve Gültekin Gürüm, Gülen Yüzler ziyaretinin ardından Diyaliz Merkezi`ne geçerek burada bulunan hastaların yeni yıllarını kutladı. Diyaliz Merkezi`ndeki hastalarla sohbet eden ve 2005 yılında sağlıklı bir yaşam dileyen Ustaoğlu, hastaların durumları hakkında Doktor Hüseyin Usta`dan bilgi aldı. Daha sonra bazı hastalarla bire bir sohbet eden Ustaoğlu, şikayetleri olup olmadığını sordu. Son olarak Diyaliz Merkezi`nin doktor, hemşire ve personelinin yeni yılını ayrı ayrı kutladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!