“Gülen Yüzler” yüzünü güldürdü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda´nın Amsterdam Belediyesi´nin katkılarıyla kurulan Gülen Yüzler Proje Merkezi bir yandan iş üretirken, diğer yandan da kalifiye eleman yetiştiriyor.

Gülen Yüzler Proje Merkezi`nde  grafiker olarak çalışan Özcan Yıldırım, TÜPRAŞ Fabrikası`nda işe başlaması nedeniyle Genel Müdür Gültekin GÖRÜMü makamında ziyaret etti. Proje`nin hem kente hem de çalışanlara büyük katkılar sunup, iş becerilerini artırdığına dikkat çeken Özcan Yıldırım, “Gülen Yüzler Proje Merkezi`nde iş konusunda tecrübe kazanıp, kendimize olan güvenimiz arttı. Güven duygumuzun gelişmesi için bizler katkı sunan tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Gülen Yüzler Proje Merkezi Genel Müdürü Gültekin Gürüm`de Yıldırım`ı çalışmalarından dolayı kutlayarak, “Gülen Yüzler Proje Merkezimiz, çocuklarımızın istikballerini şekillendirmesi açısından çok önemli. Bunun bir örneği iş imkanı bulup, aramızdan ayrılan Özcan Yıldırım dır. Yeni işinde başarılı olacağına inanıyorum” diyerek, başarı temenni etti.

Gürüm, Gülen Yüzler Proje Merkezi`nde daha önce üretim şefi olarak çalışan İrem Eltez`in  Koruma Tarım Fabrikası`nda ve Erdem Kürekçi`nde Marshall Boya Fabrikası`nda işe başladıklarını sözlerine ekledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!