Gülen Yüzler Sempozyumu Türkiye`de bir ilk olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin 24-25 Kasım tarihleri arasında İzmit`te düzenleyeceği Engelli Politikalarında Yeni Yaklaşımlar ve Yerel Yönetimlerin Rolü Sempozyumu öncesinde, Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

ürk Basın Birliği`nin Belediye İş Hanı`ndaki lokalinde gerçekleştirilen basın toplantısına, Belde A.Ş. Genel Müdürü Gültekin Görüm ile Gülen Yüzler Proje Müdürü Mustafa Kaypaklı da katıldı.

SPONSORA TEŞEKKÜR

Genel Sekreter Yardımcısı Ustaoğlu, Devlet Bakanı Güldal Akşit`in de katılacağı sempozyumun Türkiye`de ilk defa ilimizde gerçekleştirileceğine dikkat çekerek, sempozyum içeriği ile ilgili bilgiler verdi. İlk günün sponsoru olarak bütün masrafları karşılayan Grand Yükseliş Otel yöneticilerine özellikle teşekkür eden Ustaoğlu, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Ustaoğlu son olarak kamuoyuna çağrıda bulundu ve “Gelin engelleri ortadan kaldıralım, engelleri kolay kılalım” mesajını verdi.