Gönül dünyamıza ışık tuttular

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin ‘Ramazan Geceleri` kapsamında Halkevi meydanında kurduğu çadır ve Halk Eğitim Salonu`ndaki etkinliklerinin 6. gününe sohbetler damgasını vurdu.

Halkevi meydanına kurulan çadır iftar saatinde yine dolup taşarken, iftar sonrası da artık özellikle çocukların vazgeçilmez eğlence mekanı konumuna geldi. Ramazan Etkinliklerinin 6. gününde ramazan çadırında çocuklara yönelik mükemmel bir program gerçekleştirildi. Çocuklar şarkılar eşliğinde tüm hünerlerini sergilerken, sahneyi paylaştılar ve birbirleriyle kucaklaştılar. Balon patlatma oyunu, oryantal ve sandalye kapma yarışmaları oynandı. Çocukların eğlenceleri ardından ‘Gönül Dünyamıza Işık Tutanlar` programında Kenan Demirtaş ve Ekrem Örskıran, vatandaşlara Saidi Nursi Hz. hayatı konusunda bilgiler verdi.

Halk Eğitim Salonu`ndaki etkinliklerde ise Kocaeli Gökkuşağı Sosyal ve Yardımlaşma Derneği tarafından katkı sunularak davet edilen Özgün İrade Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Kayan, ‘Bugünkü Halimiz` konulu sohbeti yer aldı.

Ramazan çadırı ve Halk Eğitim Salonu`nda gerçekleştirilen çocuk eğlenceleri  ve sohbetler büyük ilgi gördü.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!