Gölcük´ün yolları da asfaltlanacak

Alt yapı çalışmalarından sonra bozulan cadde ve sokaklar onarılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İZGAZ ve İSU`nun gerçekleştirdiği alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan Gölcük`ün tüm yollarını elden geçirecek. Kimi bölgelerde yama, çok kötü durumdaki cadde ve sokaklarda ise tamamen asfalt çalışması yürütülecek.

Alt yapı çalışmalarından sonra bozulan cadde ve sokaklar onarılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İZGAZ ve İSU´nun gerçekleştirdiği alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan Gölcük´ün tüm yollarını elden geçirecek. Kimi bölgelerde yama, çok kötü durumdaki cadde ve sokaklarda ise tamamen asfalt çalışması yürütülecek.

5 FİRMADAN TEKLİF
“Gölcük ilçesi ana cadde ve bunlara bağlanan mevcut ara sokakların yol ve kaldırımlarının yapımı” adı altında gerçekleştirilecek ihaleye toplam 5 firma katıldı. İhalede en düşük teklif 2 milyon 938 bin YTL ile Dünyalar Asfalt´tan gelirken, Ali Özarslan 4 milyon 799 bin YTL ile en yüksek teklifin sahibi oldu. Bölgede çalışmalar yıl sonuna kadar tamamlanacak.

DİĞER BELDELER AYB´DEN
Bilindiği gibi Gölcük´ün çevresindeki beldelerin cadde ve sokakları, Avrupa Yatırım Bankası´ndan sağlanan kredi ile önümüzdeki günlerde asfaltlanmaya başlanacak. Gölcük söz konusu krediyi daha önce kullandığı için, ilçedeki yolların üst yapısını Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak.

FİRMALAR

TEKLİFLERİ

Dünyalar Asfalt

2 milyon 938 bin YTL

Ayhanlar

3 milyon 261 bin YTL

Simge Mat A.Ş

3 milyon 590 bin YTL

Rota İnşaat

3 milyon 658 bin YTL

Ali Özarslan

4 milyon 799 bin YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!