Gölcük´te müteahhide uyarı

Başkan Vekili Şeker, kültür ve sanat galerisinin zamanında bitirilmesini istedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı ekiplerin çalışmalarına yönelik denetimlerini sürdürüyor. Yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Şeker, gördüğü eksiklikleri de anında dile getiriyor.

TÖREN ÖNCESİ İNCELEME
Başkan Vekili Şeker dün yapılan Gölcük Şirinköy Kalıcı Konutları Kültür Merkezi temel atma töreni öncesinde, belediye hizmet binası ile kültür ve sanat galerisi inşaatı çalışmalarını inceledi. AK Parti İl Başkan Vekili Zeki Aygün, Gölcük Belediye Başkan Vekili İsmail Gençdemir, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman ve belediye başkanlarıyla birlikte öncelikle kültür ve sanat galerisini gezen Şeker, çalışmanın zamanında, yani ay sonuna kadar bitirileceği bilgisini aldı.

“BİR AYDA BİTMEZ”
Müteahhit firma yetkilisinin bu açıklamasına tepki gösteren, bunun mümkün olmadığını söyleyen Şeker, “Sıkı çalışılmadığı taktirde 1 aydan önce bu işi bitirmen mümkün değil” dedi. Şeker memnuniyetsizliğini daha sonra yaptığı şu uyarıyla sürdürdü: “Zamanında bitmeyen çalışmalar ve sözünde durmayan müteahhitler konusunda son derece hassasız. Müteahhitlerimiz işlerini söz verdikleri tarihte tamamlamadıkları taktirde ceza alacaklarını unutmamalı. Biz vatandaşa ihale tarihine göre söz veriyoruz. Ve çalışmaların aksamadan bitirilmesini istiyoruz. Şartnameye herkes uymalı.”

HİZMET BİNASI HAYLİ YÜKSELDİ
Şeker ve beraberindekiler, ilçenin sosyo-kültürel hayatına büyük canlılık getirecek kültür ve sanat galerisinin ardından yine Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölcük`te yaptırılan hizmet binasını inceledi. Eski Garajlar mevkiindeki inşaatta hayli mesafe kat edildiğini gören Şeker, çalışmaların geldiği noktadan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Temeli 20 Eylül tarihinde atılan yeni hizmet binası, mayıs ayı sonunda hizmete alınacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!