Gölcük´e Seyir Terası

Büyükşehir Körfez manzaralı kalıcı konutlar bölgesine büyük bir dinlenme alanı yaptırıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, adeta yeniden inşa etmekte olduğu Kavaklı sahilinden sonra Gölcük´e ikinci bir cazibe merkezi kazandırmaya daha hazırlanıyor. Mükemmel bir Körfez manzarasına sahip bulunan kalıcı konutları mevkiine, önümüzdeki aylarda seyir terası yapımına başlanacak.

ATIL DURUMDA
Halen atıl bir vaziyette bulunan bölgede çalışmaların başlatılabilmesi için Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ihale açıldı. Müdürlüğün fuar içindeki binasında gerçekleştirilen ihaleye toplam 4 firma katılırken, en düşük teklif 146 bin YTL ile Musel İnşaat´tan geldi. Yılfa İnşaat ise 243 bin YTL ile en yüksek teklifi veren firma oldu.

4 AYDA TAMAM
Manzarası ile önümüzdeki dönemde cazibe merkezi olmaya aday bir konumda bulunan seyir terası bölgesi, vatandaşların dinlenebileceği, ailece piknik yapabileceği bir yer haline getirilecek. 12 bin metrekarelik alana yapılacak Seyir Terası Projesi, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 4 ay içinde tamamlanacak.

GEBZE MEZARLIĞINA TEL ÇİT
Öte yandan Gebze Merkez Aile Mezarlığı ile ilgili düzenleme çalışmaları için yine Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bir ihale yapıldı. Yaklaşık 2 kilometreyi bulan mezarlık çevresinin taş duvar üzerine tel çitle örülmesini içeren ihaleye, iki firma katıldı. Kar-Çit firmasının teklifi 290 bin 788, Hür-İş firmasının teklifi ise 305 bin 250 YTL olarak gerçekleşti. Mezarlıkta çalışmalar 4 ayda tamamlanacak.

AKÇA DEDE MEZARLIĞI
Bu arada Akçat Belediye sınırlarında bulunan Akça Dede Mezarlık Alanı Düzenleme İşi ihalesine ise üç firma teklif verdi. Mezarlık alanına bekçi kulübesi yapılması ve bölgenin taş duvar ile örülmesini kapsayan çalışmalar için Yılfa İnşaat 76 bin 544, Öz-Başak İnşaat 89 bin, Tuğ İnşaat 92 bin YTL teklif verdi. İhalede iş bitirme süresi ise 4 ay olarak belirlendi.

GÖLCÜK SEYİR TERASI İHALESİ
FİRMALAR                TEKLİFLERİ

Musel İnşaat               146 bin YTL
Pircanoğlu İnşaat         149 bin YTL
Hilal Çevre Düzenleme   212 bin YTL
Yılfa İnşaat                 243 bin YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!