Gölcük´e 2. kültür merkezi

Ekipler hafriyat çalışmalarına başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve beldelerdeki kültürel ve sosyal ihtiyaçların karşılanmasına yönelik projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Çayırova, Yarımca, Bekirpaşa, Kandıra, Bahçecik, Karşıyaka, Gölcük merkez ve daha pek çok bölgede kültür merkezlerinin yapımını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Gölcük`teki ikinci kültür merkezi için de çalışmalara start verdi.

6 AYDA TAMAMLANACAK
Kalıcı Konutları bölgesinde yapılacak olan kültür merkezi için, müteahhit firmaya bağlı ekipler halen hafriyat çalışmalarını gerçekleştiriyor. 2.5 dönüm arazi üzerinde yapılacak olan merkez, 6 ayda tamamlanacak. Kalıcı konutlarda yaşayan binlerce insana hizmet verecek olan kültür merkezi içinde, 500 kişilik düğün salonu, 150 kişilik tiyatro salonu ile çeşitli kursların verilebileceği bölümler yer alacak.