Gölcük´de sıra doğalgaza geldi

Yapılan boru hatlarına servis kutuları takılmaya başlandı

İZGAZ tarafından Etap-1 projesi kapsamında yer alan Gölcük, Değirmendere, Yazlık, Hisareyn, İhsaniye ve Halıdere beldelerindeki doğal gaz çalışmaları devam ederken, şebekelerin döşendiği bölgelere doğalgaz kutularının monte işlemine başlandı. Şu ana kadar yaklaşık olarak 650 servis kutusunun monte edildiği belirtildi.

ABONE OLMAYANA KUTU YOK
Öte yandan Ektaş firmasının çalışmalarını yakın takibine alan İzgaz  yetkilileri, dün Değirmendere bölgesindeki çalışmaları inceledi. Firma çalışmalarının gidişatından memnun olduklarını ifade eden İzgaz Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun, “Etap-1 projesi kapsamındaki çalışmalarımız sorunsuz bir şekilde devam ediyor. İnşallah söz verdiğimiz 29 Ekim tarihinde bölgenin tamamına doğalgaz vereceğiz. Doğalgaz hatlarının döşendiği bölgelerdeki evlerin önlerine doğalgaz kutuları takılmaya başlandı. Doğalgaz abonesi olan tüm konutların önüne servis kutuları takılmaya devam edilecek” dedi.

İZGAZ`DAN UYARI
Olgun, vatandaşlara da seslenerek, “bu bölgelerde oturup da halen abone olmayan vatandaşlarımız varsa biran önce abone olsun. Abone olmazlarsa binalarının önüne servis kutusu takamayız. Çalışmalar tamamlandıktan sonra abone olmaları durumunda ise, 500 milyon civarında zemin tahrip bedeli ödemeleri gerekir” şeklinde uyarıda bulundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!