Gölcük Kalıcı Konutları´na Kültür Merkezi

Büyükşehir Belediyesi ihaleyi yaptı. Çalışmalar 6 ayda bitecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçe ve beldeler için hazırladığı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bir süre önce Bekirpaşa bölgesine 5 katlı otopark ve kültür merkezi yapımı için ihaleye giden Büyükşehir Belediyesi, şimdi de en önemli ilçeleri arasında yer alan Gölcük`e el atıyor.

TOPLAM 10 TEKLİF
Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Kalıcı Konutları`nın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını giderecek olan Kültür Merkezi ihalesini bugün gerçekleştirdi. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş başkanlığında yapılan ihaleye toplam 10 firma katıldı. İhalede en düşük teklif 698 bin 750 YTL ile Örnek İnşaat`tan gelirken, en yüksek teklifi 1 Milyon 243 bin YTL ile Hayranoğulları İnşaat yaptı.

NELER YER ALACAK?
Gölcük kalıcı konutları bölgesindeki 2.5 dönüm alan üzerine yapılacak olan kültür merkezi bünyesinde, 500 kişilik düğün, 150 kişilik tiyatro salonu ile Gölcüklü hanımların el becerilerini geliştirmeleri için kurs mekanları yer alacak.  Binanın iç dizaynında ise ahşap malzeme kullanılacak. İhaleyi kazanan firma, yer tesliminden sonraki 6 ay içinde çalışmalarının tamamlayacak.

FİRMALAR                   TEKLİFLERİ
Örnek İnşaat             698 bin 750 YTL