Gölcük Hizmet Binası yarıyı buldu

Büyükşehir´in Gölcük´teki en önemli çalışmalarından biri olan hizmet binası İnşaatı hızla yükseliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Gölcük ilçesinde gerçekleştirdiği en önemli çalışmalardan biri olan hizmet binası inşaatı hızla yükseliyor. Bodrum ve zemin katı tamamlanan bina, yaz aylarına kadar hizmete hazır hale gelecek.

1. KATIN DİREKLERİ ATILIYOR
Sibirya soğukları nedeniyle bir süre duraklayan çalışmalar yeniden başladı. Eski Garajlar mevkiinde, 4.5 dönümlük bir alan üzerinde yapılan inşaatı zamanında bitirebilmek için, müteahhit firmaya bağlı ekipler çalışma temposunu artırdı. Bodrum ve zemin katın kabası tamamlanırken, birinci katın direkleri için de beton atılmaya başlandı.

ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇ
Temeli, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun da katılımıyla 20 Eylül 2005 tarihinde atılan hizmet binası inşaatı, Gölcük Belediyesi`nin önemli bir ihtiyacını giderecek. Hizmet binası 17 Ağustos felaketinde yıkılan Gölcük Belediyesi, inşaatın tamamlanmasının ardından tüm birimleriyle yeni binaya taşınacak. Binada ayrıca Büyükşehir birimleri de yer alacak.