Gölcük Hizmet Binası bitmek üzere

Üç katlı bina haziran itibariyle açılışa hazır olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Gölcük`te gerçekleştirdiği önemli yatırımlardan biri olan hizmet binası tamamlanmak üzere. Şu an itibariyle çatısı yapılan ve ince işlerine başlanan Eski Garajlar mevkiindeki yeni bina, haziran ayında açılışa hazır hale getirilecek.

AĞIR HAVA ŞARTLARINA RAĞMEN
Temeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun da katılımıyla 20 Eylül 2005 tarihinde atılan hizmet binasının yapımı, kış mevsiminin ağır şartlarında da büyük bir hızla devam etmiş, yüklenici firma çalışmalarını ara vermeden sürdürmüştü. Bu nedenle hayli ilerleyen binanın şekli büyük ölçüde ortaya çıktı.

TÜM BİRİMLER TEK BİNADA
4.5 dönümlük arazi üzerinde, zemin artı iki kat olarak inşa edilen hizmet binası tamamlandığında, depremden dolayı değişik bölgelerde dağınık şekilde hizmet vermeye çalışan Gölcük Belediyesinin birimleri tek çatı altında toplanacak. İSU ve İZGAZ gibi Büyükşehir birimlerinin de bulunacağı hizmet binası, vatandaşların ihtiyaçlarını kısa sürede gidermesini sağlayacak.

SIRA ÜST YAPIDA
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Gölcük`te hizmet binası dışında Sanat Galerisi ve Şirinköy Kalıcı Konutları Kültür Merkezini inşa ettiklerini, ayrıca yaz aylarında üst yapı sorunu olmayan caddelerin asfalt ve parke işlerinin yapılacağını söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!