Gölcük Engelliler Derneği`nden Ustaoğlu`na ziyaret

Gölcük Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bugün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu`nu makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Emine Cebeci ve yönetim kurulu üyeleri Ayşe Kamış, Mehmet Kamış ve Güzin Ağcan`ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ustaoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak engellilerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi`nin önümüzdeki günlerde hayata geçecek olan Özürlüler Merkezi ile ilgili olarak bilgi veren Ustaoğlu, engellilerin sosyal hayatta kazandırılmaları için tüm çabalarını ortaya koyduklarını söyledi.

Gölcük Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cebeci de derneğin çok kısa bir süre önce faaliyet geçtiğini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi`nin engellilere yaklaşımı ve gerçekleştirdiği çalışmaları yakından takip ediyoruz. Engelli insanların sosyal hayatta daha fazla bulunabilmesi için atılan adımlar tüm engelli derneklerini olduğu gibi bizi de mutlu ediyor” dedi.

Cebeci daha sonra dernek engelli üyeleri tarafından yapılan bir el aynasını Genel Sekreter Yardımcısı Ustaoğlu`na hediye etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!