Gölcük Belediyesi binasına kavuşuyor

Temeli atılacak olan bina 8 ayda tamamlanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki gün Gölcük İlçesinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile yeni yapılan hizmet binasını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Karaosmanoğlu, Gölcük hizmet binası 8 ay içinde tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.
 
TEMEL ATILIYOR
Gölcük Belediyesinin eski garajlar mevkiinde kullandığı prefabrik binasının bulunduğu alana bodrum ve zemin üzerine iki kat olarak inşa edileceğini belirten  Karaosmanoğlu, hafriyat çalışmalarının hafta sonuna kadar tamamlanmasını isteyip, bir an önce temel atılması gerektiğini söyledi. Karaosmanoğlu, "Hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hem Gölcük Belediyesi buradan vatandaşa hizmet edecek " dedi.


 
İKİ KATLI OLACAK
Gölcük eski Garajlar mevkiinde yaklaşık 4,5 dönüm alan üzerine 24 Mart 2006 tarihine kadar bitirilecek olan bina 3,790,000.YTL na  Ekol Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılacak. Binaın bodrum katında 10 adet dükkan, fuaye sergi salonu, mutfak, wc, kaloriferci yeri, hidrofor yeri, ısı merkezi, su deposu, arşiv, depo, çay ocağı, asansör, makine dairesi, nöbetçi memur ve şoför odası, arşiv, havalandırma merkezi inşa edilecek.
Zemin Katta sahne, meclis salonu,danışma, fuaye, büfe, vestiyer, sekreter, bekleme, toplantı, meclis başkanı odası, meclis komisyonu, müdür, arşiv, wc-banyo, büro, müdür, müdür yardımcısı, basın işleri ve halkla ilişkiler bürosu, dinlenme-kafeterya, özürlü wc, hizmet kat ofisi, su ve kanal evrak bürosu, özürlüler  bürosu, santral, vezne, zabıta bürosu bulunacak.
Birinci katta Başkan Yardımcısı, sekreter, sivil savunma, yemekhane, sekreterya, müdür, sekreter, bekleme, büro, müfettiş odası, müdür, arşiv, wc-banyo, ruhsat bürosu, iskan bürosu, numarataj ve yapı denetim bürosu, çizim bürosu, mimari büro, statik tesisat bürosu, emlak bürosu, istimlak bürosu, şeflik, planlama bürosu, harita bürosu, ihale işleri ve kesin hesap bürosu,vezne,arşiv,altyapı hizmet bürosu,yol kotu ve harita bürosu olacak.


 
BAŞKAN ODASI İKİNCİ KATTA
Binanın ikinci katına ise başkanlık makamı, toplantı salonu, özel kalem, sekreter, bekleme, dinlenme odası, duş-wc, kütüphane, memur neşriyat ve yazışma bürosu, evrak, müdür, çay ocağı, encümen toplantı odası ,zabıt ve mumelet şefliği, encümen üyeleri odası, bilgi işlem bürosu, işçi ilişkileri şefliği, memur ilişkileri şefliği, hukuk işleri bürosu, avukatlar odası, disiplin ve teftiş kurulu, ofisler, satın alma ayniyat bürosu, kont-ilan-reklam-eğlence bürosu, muhasebe kayıt bürosu, tahsilat ve ödemeler bürosu, tahakkuk ve giderler bürosu, toplantı odası, sekreterya, kırtasiye ambar, gelir ve tahsilat bürosu yapılacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!