Gıda yardımları yola çıktı

Büyükşehir`in Ramazan ayı nedeniyle hazırlattığı gıda yardımı paketleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı içinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapacağı 30 bin adet gıda yardımının dağıtımına başladı. Büyükşehir Belediyesi Uluslar arası Fuar Merkezinde paketleme işlemi biten yardımlar, araçlarla ihtiyaç sahibi ailelilere ulaştırılıyor. Yetkililer ellerindeki listelere göre paketleri Kocaeli´nin dört bir yanına bırakıyor. Dağıtımın bu hafta sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

AKSAKLIK OLMAMASI İÇİN
Bu arada dağıtımda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için de gerekli tüm tedbirleri alındı. Yetkililer, gıda yardımlarının gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına büyük önem verdiklerini belirterek, “Elimizdeki listeler yapılan ciddi araştırmalar sonucunda hazırlandı. Bu yardımın istismar edilmemesi için her türlü tedbiri aldık. Listelerimiz doğrultusunda araç filomuzla Kocaeli´nin her yerine gidiyoruz” dedi.

TOPLAM 21,5 KG GIDA YARDIMI
Yardıma muhtaç ailelere toplam 8 kalem gıda malzemesi dağıtılacak. Gıda paketlerinin içinde 2,5 kilo pirinç, 3 kilo makarna, 2 kilo mercimek, 5 kilo un, 1 kilo çay, 5 kilo toz şeker, 2 litre sıvı yağ, 1 kilo zeytin bulunuyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!