Gıda paketleri yerlerine ulaştı

Büyükşehir´e bağlı ekipler 10 bin gıda paketinin dağıtımını tamamladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin bu yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileler için hazırladığı gıda paketlerinin dağıtımı tamamlandı. Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı`na bağlı 20 personel tarafından 8 ekip halinde yürütülen çalışmalar, hafta sonunda son buldu.

18 GÜN İÇİNDE
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Ramazan ayının ilk günü start alan dağıtım çalışmalarının mevcut ekiple 18 gün içinde tamamlandığını kaydetti. Ustaoğlu, toplam 10 bin aileye yardım yaptıklarını, bu sayıyı önümüzdeki yıllarda daha da artırmak istediklerini ifade etti.

PAKETLERDE NELER VARDI?
Toplam ağırlığı 18 kg olan gıda paketlerinin içinde; 5 kg toz şeker, 5 kg un, 2.5 kg pirinç, 2 lt ay çiçek yağı, 1 kg çay, 1 kg zeytin, 1 kg kırmızı mercimek, 500 gram makarna bulunuyor.