Genç İtfaiyecilerden teşekkür

Büyükşehir`in Gönüllü İtfaiyecilik Projesi kapsamında eğitim verdiği öğrenciler eğitmenlerine teşekkür plaketi verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tarafından üç hafta süreyle Genç (junior) Gönüllü İtfaiyecilik Projesi kapsamında eğitim alan öğrenciler, eğitmenlerini unutmadığını ortaya koydu. Uzunçiftlik Dürdane Özdilek ilköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte önceki gün Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi´ni ziyaret etti. Öğrenciler kendilerine itfaiyeciliği öğreten eğitmenlerine birer plaketle teşekkür etti.

SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ
Uzunçiftlik Dürdana Özdilek İlköğretim Okulu öğrencilerini İtfaiyeye gelişlerinde Daire Başkanı Emin Pehlivan karşıladı. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Pehlivan, “Size verdiğimiz eğitim sırasında dikkatiniz ve azminiz bizi çok etkilemişti. Bu nedenle verilen eğitimi en kısa sürede aldınız. Yangın söndürmeden, ilk yardıma kadar birçok konuda bilgi sahibi oldunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

SIRADA 10 OKUL VAR
Pehlivan Genç (junior) Gönüllü İtfaiyecilik Projesine 2004 yılında Gölcük yetiştirme yurdu ile başladıklarını hatırlattı. Pehlivan, proje kapsamında Karamürsel Kaymakam Özboğa ilköğretim, Yuvam Emek Dayanışması İlköğretim Okulu ve Dürdane Özdilek İlköğretim Okulları´na 3 haftalık itfaiye eğitimi verildiğini kaydetti. Pehlivan bu yıl içinde ise 10 okulu Genç (junior) Gönüllü İtfaiyecilik Projesi´ne almayı hedeflediklerini kaydetti.

TEŞEKKÜR PLAKETİ
Dürdane Özdilek ilköğretim okulu  Müdürü İsa Dilek ve öğrenciler daha sonra İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan ile kendilerine itfaiyecilik dersleri veren İletişim ve Halkla İlişkiler Amiri Doğan Menteş´e birer teşekkür plaketi verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!